Νέο, ανανεωμένο Δ.Σ. στην ΛΕ.ΦΩ.Σ.

Την Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017 η Λέσχη Φωτογραφίας Σπάρτης πραγματοποίησε την ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση των μελών της, στα γραφεία της στην οδό Κλεομβρότου 50.

Βασικά θέματα της Συνέλευσης ήταν ο οικονομικός απολογισμός και η παρουσίαση των δράσεων του έτους 2016 από το απερχόμενο Δ.Σ., ενώ πραγματοποιήθηκε οικονομικός προϋπολογισμός και προγραμματισμός δράσεων για το 2017.

Προσφορά Αγάπης, Ελπίδας και Ανθρωπιάς από την ΛΕ.ΦΩ.Σ

     Στα πλαίσια του κοινωνικού της έργου, η Λέσχη Φωτογραφίας Σπάρτης σε συνεργασία με τον Ερυθρό Σταυρό (παράρτημα Σπάρτης) θα πραγματοποιήσει  μια ακόμη δράση συλλογής τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης με κατεύθυνση άπορες οικογένειες που έχουν ανάγκη άμεσης βοήθειας τις άγιες μέρες των Χριστουγέννων.

Το κάλεσμα της Λέσχης Φωτογραφίας Σπάρτης αφορά τα μέλη της, τους πολίτες και τις επιχειρήσεις της πόλης και της ευρύτερης περιοχής.            

Παρατήρηση της υπερ-σελήνης από τη ΛΕΦΩΣ και την Αστρονομική Ένωση Σπάρτης

Παρατήρηση και φωτογράφιση της υπερ-σελήνης πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας, 14/11, έξω από τα γραφεία της Λέσχης Φωτογραφίας Σπάρτης στον πεζόδρομο Κλεομβρότου.

Τη δράση διοργάνωσαν η Αστρονομική Ένωση Σπάρτης σε συνεργασία με τη Λέσχη Φωτογραφίας, ενώ έλαβε χώρα μικρή ενημέρωση - παρουσίαση από το πρόεδρο της Αστρονομικής Ένωσης κ. Παν. Κατσίχτη. Με τη βοήθεια μελών της Αστρονομικής Ένωσης, στο σημείο είχε εγκατασταθεί και ένα τηλεσκόπιο.

Πλούσια η δράση της ΛΕ.ΦΩ.Σ. στο φετινό Σπάρταθλον

        H Λέσχη  φωτογραφίας Σπάρτης για άλλη μια χρονιά   συμμετείχε ενεργά στο ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ. Πλούσια δράση σε πολλούς τομείς, γεμάτη νέα πράγματα και πρωτοτυπίες χαρακτήρισε  την  φετινή συμμετοχή της ΛΕ.ΦΩ.Σ στις εκδηλώσεις που πραγματοποίησε ο Δήμος Σπάρτης αλλά και  ο Διεθνής Σύνδεσμος Σπάρταθλον.

     Μια πολυάριθμη ομάδα μελών της Λέσχης αλλά και εθελοντών υλοποίησε μια σειρά δράσεων  με στόχο την προβολή του αγώνα και της πόλης μας σε όλο τον κόσμο.

Μαθήματα Φωτογραφίας από την Λέσχη Φωτογραφίας Σπάρτης.

Η Λέσχη Φωτογραφίας Σπάρτης για 8η συνεχόμενη χρονιά διοργανώνει μαθήματα φωτογραφίας, με σκοπό την εισαγωγή του ερασιτέχνη φωτογράφου στην συνεχώς ανερχόμενη τέχνη της φωτογραφίας! Για πρώτη φορά θα διεξαχθούν παράλληλα δύο τμήματα, ένα για κατόχους φωτογραφικών μηχανών DSLR (φωτογραφικές μηχανές με επιλογή ρυθμίσεων λήψης και δυνατότητα αλλαγής φακού) και ένα τμήμα για κατόχους φωτογραφικών μηχανών compact (αυτόματες φωτογραφικές μηχανές). Και τα δύο τμήματα είναι ίσης χρονικής διάρκειας, με εκπαιδευτική ύλη κατάλληλα διαμορφωμένη στις ανάγκες του κάθε τμήματος.

Σελίδες