Εκδηλώσεις

Πολιτιστικές και αθλητικές εκδηλώσεις

Προσφορά Αγάπης, Ελπίδας και Ανθρωπιάς από την ΛΕ.ΦΩ.Σ

     Στα πλαίσια του κοινωνικού της έργου, η Λέσχη Φωτογραφίας Σπάρτης σε συνεργασία με τον Ερυθρό Σταυρό (παράρτημα Σπάρτης) θα πραγματοποιήσει  μια ακόμη δράση συλλογής τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης με κατεύθυνση άπορες οικογένειες που έχουν ανάγκη άμεσης βοήθειας τις άγιες μέρες των Χριστουγέννων.

Το κάλεσμα της Λέσχης Φωτογραφίας Σπάρτης αφορά τα μέλη της, τους πολίτες και τις επιχειρήσεις της πόλης και της ευρύτερης περιοχής.            

Παρατήρηση της υπερ-σελήνης από τη ΛΕΦΩΣ και την Αστρονομική Ένωση Σπάρτης

Παρατήρηση και φωτογράφιση της υπερ-σελήνης πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας, 14/11, έξω από τα γραφεία της Λέσχης Φωτογραφίας Σπάρτης στον πεζόδρομο Κλεομβρότου.

Τη δράση διοργάνωσαν η Αστρονομική Ένωση Σπάρτης σε συνεργασία με τη Λέσχη Φωτογραφίας, ενώ έλαβε χώρα μικρή ενημέρωση - παρουσίαση από το πρόεδρο της Αστρονομικής Ένωσης κ. Παν. Κατσίχτη. Με τη βοήθεια μελών της Αστρονομικής Ένωσης, στο σημείο είχε εγκατασταθεί και ένα τηλεσκόπιο.

Πλούσια η δράση της ΛΕ.ΦΩ.Σ. στο φετινό Σπάρταθλον

        H Λέσχη  φωτογραφίας Σπάρτης για άλλη μια χρονιά   συμμετείχε ενεργά στο ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ. Πλούσια δράση σε πολλούς τομείς, γεμάτη νέα πράγματα και πρωτοτυπίες χαρακτήρισε  την  φετινή συμμετοχή της ΛΕ.ΦΩ.Σ στις εκδηλώσεις που πραγματοποίησε ο Δήμος Σπάρτης αλλά και  ο Διεθνής Σύνδεσμος Σπάρταθλον.

     Μια πολυάριθμη ομάδα μελών της Λέσχης αλλά και εθελοντών υλοποίησε μια σειρά δράσεων  με στόχο την προβολή του αγώνα και της πόλης μας σε όλο τον κόσμο.

Η Λέσχης Φωτογραφίας Σπάρτης είναι ""ΚΑΘ' ΟΔΟΝ""!!!

Η ετήσια έκθεση φωτογραφίας της Λέσχης Φωτογραφίας Σπάρτης είναι ΚΑΘ' ΟΔΟΝ! Από τις 5 μέχρι και τις 9 Ιουλίου, 31 ερασιτέχνες φωτογράφοι θα εκθέσουν τις φωτογραφίες τους στην κεντρική πλατεία της Σπάρτης. Περαιτέρω λεπτομέρειες σύντομα.......

Φωτογραφική και μουσική βραδιά στο Μυστρά απο την ΛΕ.ΦΩ.Σ.

Μια όμορφη φωτογραφική και μουσική βραδιά στο πλαίσιο των εκδηλώσεων "Μουσείο Θερινής Νυκτός" σας υπόσχεται η Λέσχη Φωτογραφίας Σπάρτης και το Ν.Π  Πολιτισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου Σπάρτης την Δευτέρα 11 Ιουλίου στο Μουσείο Φωτογραφικών Μηχανών Τάκη Αϊβαλή στον Μυστρά.

   Η βραδιά θα ξεκινήσει στις 20:00 με ξενάγηση στο χώρο του Μουσείου και στις 21:00 θα ακολουθήσει  ένα πρόγραμμα έντεχνης μουσικής  με την Ελένη Ποζατζίδου στο τραγούδι και  τον Δημήτρη Ανδρονιάδη στο πιάνο.

Σελίδες