Εκθέσεις

Οι εκθέσεις φωτογραφίας των μελών της λέσχης

Προσφορά Αγάπης, Ελπίδας και Ανθρωπιάς από την ΛΕ.ΦΩ.Σ

     Στα πλαίσια του κοινωνικού της έργου, η Λέσχη Φωτογραφίας Σπάρτης σε συνεργασία με τον Ερυθρό Σταυρό (παράρτημα Σπάρτης) θα πραγματοποιήσει  μια ακόμη δράση συλλογής τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης με κατεύθυνση άπορες οικογένειες που έχουν ανάγκη άμεσης βοήθειας τις άγιες μέρες των Χριστουγέννων.

Το κάλεσμα της Λέσχης Φωτογραφίας Σπάρτης αφορά τα μέλη της, τους πολίτες και τις επιχειρήσεις της πόλης και της ευρύτερης περιοχής.            

"Καθ' Οδόν" από την Λέσχη Φωτογραφίας Σπάρτης

     Πιστή στο ραντεβού της και φέτος η Λέσχη Φωτογραφίας Σπάρτης συνδιοργανώνει με το Ν.Π. Πολιτισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου Σπάρτης την 16η ετήσια έκθεση της στο χώρο της κεντρικής πλατείας Σπάρτης.  Η φωτογραφική  ματιά των μελών της ΛΕ.ΦΩ.Σ. που αποτυπώνεται στην έκθεση  με τίτλο "Καθ’ Οδόν" καταπιάνεται με  την φωτογραφία Δρόμου.

Στην τελική ευθεία για την κεντρική της έκθεση η ΛΕ.ΦΩ.Σ.

Η ΛΕ.ΦΩ.Σ έπαψε πλέον να είναι "Καθ' Οδόν και βρίσκετε στην τελική ευθεία για την ετήσια κεντρική της έκθεση!! Λεπτομέρειες προσεχώς........

Η Λέσχης Φωτογραφίας Σπάρτης είναι ""ΚΑΘ' ΟΔΟΝ""!!!

Η ετήσια έκθεση φωτογραφίας της Λέσχης Φωτογραφίας Σπάρτης είναι ΚΑΘ' ΟΔΟΝ! Από τις 5 μέχρι και τις 9 Ιουλίου, 31 ερασιτέχνες φωτογράφοι θα εκθέσουν τις φωτογραφίες τους στην κεντρική πλατεία της Σπάρτης. Περαιτέρω λεπτομέρειες σύντομα.......

«Ευλογημένοι Καλπασμοί» Έκθεση φωτογραφίας απο την ΛΕ.ΦΩ.Σ. και τον ΠΑΟ Κοκκινόραχης.

Έκθεση φωτογραφίας με τίτλο «Ευλογημένοι Καλπασμοί - 5 χρόνια Ιππικοί Αγώνες Αγίας Τριάδος Κοκκινόραχης» διοργανώνει ο Ποδοσφαιρικός Αθλητικός Όμιλος Κοκκινόραχης σε συνεργασία με την Λέσχη Φωτογραφίας Σπάρτης. Η έναρξη της έκθεσης - η οποία θα περιλαμβάνει φωτογραφικά στιγμιότυπα της πρώτης 5ετίας των Ιππικών Αγώνων μέσα από τον φακό των μελών της ΛΕΦΩΣ - θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 16/6 στις 20:00.

Σελίδες