Ξεφάντωσε η ΛΕ.ΦΩ.Σ.

Η Λέσχη Φωτογραφίας Σπάρτης μέσα στα πλαίσια των  δραστηριοτήτων και των εκδηλώσεων που διοργανώνει πραγματοποίησε άλλη μια χρονιά με μεγάλη επιτυχία τον ετήσιο αποκριάτικο χορό της το Σάββατο 9 Μαρτίου στο καφέ Byblos. Μέσα στο κλίμα της Αποκριάς μέλη και πολλοί φίλοι της ΛΕΦΩΣ σε μια κατάμεστη αίθουσα  διασκέδασαν και χάρηκαν την όμορφη αυτή βραδιά που εκτός από πολλή μουσική και χορό είχε λαχειοφόρο αγορά με πλούσια δώρα, εκπλήξεις, προβολή βίντεο που παρουσιάζουν με έναν “ξεχωριστό” τρόπο τις δράσεις της λέσχης και ξεφάντωμα μέχρι το πρωί. 

         Το  Δ.Σ. της ΛΕ.ΦΩ.Σ. ευχαριστεί θερμά για την προβολή το ραδιόφωνο FLY FM  την τηλεόραση    ΕΛΛΑΔΑ TV , της εφημερίδες  ΛΑΚΩΝΙΚΟ ΤΥΠΟ,  ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ και τις ιστοσελίδες ΛΑΚΩΝΙΚΑ ΝΕΑ.GR, και  FLYNEWS.GR.

     Θερμές ευχαριστίες στα καταστήματα που πρόσφεραν δώρα και ιδιαίτερα  στα ΟΠΤΙΚΑ ΜΑΡΔΑΚΗΣ, ELECTRONET ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ, ΞΕΝΩΝΑ ‘ΨΑΜΑΘΟΥΣ’ ΣΤΟ ΠΟΡΤΟ ΚΑΓΙΟ, ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΓΚΛΕΚΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ, NEOPTIC ΟΠΤΙΚΑ,  ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΑΜΑΝΤΑΚΟΣ TOURS, ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΠΩΛΕΙΟ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ , ΠΛΑΙΣΙΟ  και  ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΠΩΛΕΙΟ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

       Για την πραγματοποίηση του αποκριάτικου πάρτυ στην οργανωτική επιτροπή συμμετείχαν οι: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΛΕΚΑΣ, ΜΑΡΙΑ ΧΡΟΝΗ, ΤΣΑΓΓΟΥΡΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ, ΕΛΕΝΗ ΔΟΓΑΝΤΖΗ,  ΚΑΚΑΛΕΤΡΗ ΟΛΓΑ , ΜΑΡΙΑ ΗΛΙΑΔΟΥ και ΜΠΑΡΔΟΥΝΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ.                                                                                                      

Από το Δ.Σ.

Φωτογραφίες : Γκλέκας Γιάννης, Δογαντζή Ελένη, Μπουρτζινάκου Σταυρούλα, Τσαγγούρης Γρηγόρης.

Βίντεο : Γιάννης Γκλέκας.