Άλλο

Διάφορες δραστηριότητες της ΛΕΦΩΣ που δεν μπορούν να ενταχθούν σε κάποια κατηγορία.

Πρωτότυπες μεταμφιέσεις των μελών της ΛΕ.ΦΩ.Σ.

Ο χορός το κεφι το ξεφάντωμα και η διαθεση για πρωτότυπες μεταμφιέσεις κυριάρχησαν στο αποκριατικο πάρτυ της ΛΕ.ΦΩ.Σ που έγινε το Σάββατο 9-3-2013 στο cafe Byblos. Δείτε πως αποτυπώθηκε απο το φωτογραφικό φακό των μελών της Λέσχης η αποκριάτικη ατμόσφαιρα που επικράτησε.

Φωτογραφίες : Γκλέκας Γιάννης, Δογαντζή Ελένη, Μπουρτζινάκου Σταυρούλα.

Ξεφάντωσε η ΛΕ.ΦΩ.Σ.

Η Λέσχη Φωτογραφίας Σπάρτης μέσα στα πλαίσια των  δραστηριοτήτων και των εκδηλώσεων που διοργανώνει πραγματοποίησε άλλη μια χρονιά με μεγάλη επιτυχία τον ετήσιο αποκριάτικο χορό της το Σάββατο 9 Μαρτίου στο καφέ Byblos. Μέσα στο κλίμα της Αποκριάς μέλη και πολλοί φίλοι της ΛΕΦΩΣ σε μια κατάμεστη αίθουσα  διασκέδασαν και χάρηκαν την όμορφη αυτή βραδιά που εκτός από πολλή μουσική και χορό είχε λαχειοφόρο αγορά με πλούσια δώρα, εκπλήξεις, προβολή βίντεο που παρουσιάζουν με έναν “ξεχωριστό” τρόπο τις δράσεις της λέσχης και ξεφάντωμα μέχρι το πρωί. 

Αποκριάτικο πάρτυ μασκέ απο την ΛΕ.ΦΩ.Σ.

Το Δ.Σ. και τα μέλη της Λέσχης Φωτογραφίας Σπάρτης σας προσκαλούν στο αποκριάτικο μασκέ πάρτυ που θα γίνει στο café Biblos στην κεντρική πλατεία Σπάρτης το Σάββατο 9-3-2013 και ώρα 22:00. Αποκριάτικη ατμόσφαιρα, κέφι, χορός και πολλές εκπλήξεις. Προσκλήσεις μπορείτε να προμηθευτείτε  από το κατάστημα  ορθοπεδικών Γκλέκας - Αλεξόπουλος  Βρασίδου 124 στο τηλ. 6937415187 ή στην είσοδο

Eυχαριστίες προς Λακωνικό Τύπο.

Το Δ.Σ. και τα μέλη της Λέσχης Φωτογραφίας Σπάρτης αισθάνονται επιτακτική την ανάγκη να ευχαριστήσουν δημόσια την εφημερίδα ‘Λακωνικός Τύπος’ και προσωπικά την διευθύντρια Κα Χριστιάνα Χιώτη καθώς και την συντάκτρια Κα Καπερώνη Κων/να για το αφιέρωμα που δημοσίευσαν το Σάββατο 2-3-2013 στο ένθετο ‘plus+’ για την ΛΕ.ΦΩ.Σ.

Τέτοιου είδους πρωτοβουλίες από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης  δεν  κάνουν  μόνο το έργο της Λέσχης γνωστό, αλλά βοηθούν και στη πολιτιστική ανάπτυξη του τόπου.

Θερμες ευχαριστίες

Από το Δ.Σ.

Η ματιά των μελών της ΛΕ.ΦΩ.Σ. απο την Δημητσάνα

      Κατά την διάρκεια της διήμερης  εκδρομής που πραγματοποίησε η ΛΕ.ΦΩ.Σ. στη Δημητσάνα τα μέλη που συμμετείχαν είχαν την ευκαιρία  κάνουν αυτό που τους αρέσει , δηλαδή  να φωτογραφήσουν την περιοχή . Η ματιά του καθενός αποτυπώθηκε στο φωτογραφικό φακό με τρόπο ξεχωριστό. Οι φωτογραφίες που ακολουθούν είναι από την Δημητσάνα, τον Λούσιο , την Στεμνίτσα, τα Λαγκάδια, το μουσείο υδροκίνησης στην Δημητσάνα και το λαογραφικό μουσείο στη Στεμνίτσα.