Σεμινάρια

Σεμινάρια φωτογραφίας που διοργανώθηκαν από τη ΛΕΦΩΣ για μέλη της Λέσχης αλλά και γενικότερα για τους φίλους της φωτογραφίας στη Σπάρτη.

Μαθήματα Φωτογραφίας από την Λέσχη Φωτογραφίας Σπάρτης.

Η Λέσχη Φωτογραφίας Σπάρτης για 8η συνεχόμενη χρονιά διοργανώνει μαθήματα φωτογραφίας, με σκοπό την εισαγωγή του ερασιτέχνη φωτογράφου στην συνεχώς ανερχόμενη τέχνη της φωτογραφίας! Για πρώτη φορά θα διεξαχθούν παράλληλα δύο τμήματα, ένα για κατόχους φωτογραφικών μηχανών DSLR (φωτογραφικές μηχανές με επιλογή ρυθμίσεων λήψης και δυνατότητα αλλαγής φακού) και ένα τμήμα για κατόχους φωτογραφικών μηχανών compact (αυτόματες φωτογραφικές μηχανές). Και τα δύο τμήματα είναι ίσης χρονικής διάρκειας, με εκπαιδευτική ύλη κατάλληλα διαμορφωμένη στις ανάγκες του κάθε τμήματος.

WORKSHOP – ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΕΤΑΛΛΗΝΟΣ 8 ΚΑΙ 9 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016

Το Σαββατοκύριακο 8 και 9 Οκτωβρίου 2016 θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα της λέσχης workshop με θέμα την νυχτερινή φωτογραφία. Στο workshop θα διδάξει ο Βασίλης Μεταλληνός (https://www.youtube.com/watch?v=iBP06fkZrBA). Οι συμμετέχοντες  για να παρακολουθήσουν την όλη διαδικασία του σεμιναρίου θα πρέπει να διαθέτουν :